МЕДИЧНИЙ

Медичне страхування

Медичне страхування, також відоме як страхування здоров’я , — це тип страхового покриття, який допомагає окремим особам або групам оплачувати медичні та хірургічні витрати. Ось деякі ключові аспекти медичного страхування:

Medicaid

Як застосовувати

Управління з питань розселення біженців

Адміністрація у справах дітей та сімей (ACF) є підрозділом Департаменту охорони здоров’я та соціальних служб. ACF сприяє економічному та соціальному благополуччю сімей, дітей, окремих осіб та громад.

Ринок медичного страхування

Все ще потрібна медична страховка? Ви можете зареєструватися або змінити плани, якщо у вас є певні життєві події чи дохід, або ви маєте право на Medicaid або CHIP.

Допомога по місцю

Знайдіть місцеву допомогу, щоб подати заявку на медичне страхування.

Психологічна допомога

Відноситься до професійної допомоги, яку надають спеціалісти з питань психічного здоров’я в разі індивідуального досвіду, емоційного чи психологічного стресу.

Розкажи мені

Під час швидких змін, що наразі відбуваються в економіці, соціумі та житті кожної людини, деяким з нас потрібна психологічна підтримка.

TherapyRoute

Безкоштовне лікування кризи в Україні.

Treatfield

Тритфілд — онлайн-платформа консультацій з психологом і психотерапевтом.

Центри/ Клініки, де можна зробити ТБ тест

Протягом 90 днів після прибуття кожен бенефіціар старше двох років повинен пройти тест на туберкульоз, щоб його можна було помістити у вашу папку для USCIS.

Грудні центри туберкульозу

Центри грудної клітки Департаменту охорони здоров’я надають дешеві або безкоштовні тести, лікування та догляд за туберкульозом (ТБ). Ми не запитуємо про імміграційний статус, і вам не потрібна медична страховка. Послуги з лікування туберкульозу є конфіденційними.